Přehlídka řemeslné zručnosti

02.06.2014 10:58

21. a 22. května 2014 se na naší škole konala již tradiční Přehlídka řemeslné zručnosti. Na tuto akci se naši žáci pod vedením pedagogů připravovali v průběhu celého školního roku.

Čím více se přehlídka blížila, tím více ožívala celá naše škola. Chladné květnové počasí se naštěstí umoudřilo, a tak jsme mohli využít krásných prostor zahrady v areálu školy, které vyzdobili žáci zahradnických oborů. Návštěvníci tak mohli strávit příjemné chvíle sledováním programu, obklopeni zelení a na čerstvém vzduchu.

Všichni naši žáci se snažili předvést co možná nejlépe to, co umí. Kromě kulturních vystoupení předvedli ukázky květinových aranžmá, soutěže v kuchařských dovednostech, módní extravaganci z netradičních materiálů a na závěr programu módní přehlídku letních vzdušných oděvů. Součástí akce byla samozřejmě výstava z činnosti školy, výrobků žáků, prezentace z tvořivé dílny a keramického kroužku. Návštěvníci si pochutnali na perníčcích a tradičních koláčcích.

Celá atmosféra byla velmi příjemná. Kromě vzácných hostů a návštěvníků z řad široké veřejnosti přišli také bývalí žáci a zaměstnanci školy. A samozřejmě také rodiče našich žáků, kteří byli mile překvapeni vystoupením svých dětí na této akci.