SOUTEŽ KAUFLAND

19.05.2015 18:16

Dne 4.5.2015 se konal další roční soutěže pořádané společností Kaufland. Soutěž je určená pro žáky, kteří v prodejnách Kaufland absolvují odbornou praxi. Tito žáci zde mají možnost porovnat své znalosti a dovednosti s žáky s ostatních škol.  Soutěž se konala v prodejně Kaufland v Praze 6 na Vypichu. Žáci soutěžili ve skupinách podle ročníků, naši školu reprezentovali za druhý ročník Kristina Dudová, Vendula Ferbyová a za ročník třetí Eva Tranová.

Samotná soutěž byla rozdělena na dvě části, písemnou a praktickou. V praktické části bylo celkem šest disciplín, kde naše žákyně jednoznačné excelovaly ve výměně pásky ve váze. Dále  rozhovor se zákazníkem, seřazení zboží podle ceny, bezpečnostní prvky, kartonový řez, a jízda zručnosti s paletovým vozíkem – tyto disciplíny prověřili zručnost žáků. Teoretická část probíhala formou písemného testu, prověřila znalosti základních pojmů z oblasti maloobchodu, pravidel chování a zkušeností, které během své praxe na prodejně získávají.

Jako odměnu za účast žáci dostali batoh a diplom. Naše žákyně plnily úkoly svědomitě s maximálním nasazením, tímto bych jim chtěla za jejich snahu a výkony poděkovat.